Τα αστέρια της ψυχής σου είναι που φωτίζουν την ζωή σου.

7 Φεβρουαρίου 18 Τετάρτη

Τα αστέρια της ψυχής σου είναι που φωτίζουν την ζωή σου.


 Μόνο όταν τα θέλω σου, τα όνειρά σου, όταν είναι καταπιεσμένα η ζωή χάνει το Νόημα της. Ποτέ μην λες δεν γίνεται τίποτα τώρα, όλα τελείωσαν, μην λες δεν έχω ''θέλω'' δεν έχω πλέον ''όνειρα'', μην λες τα ξέχασα, τα έχασα, δεν υπάρχουν!!Να λες τα έχω υπάρχουν!
Τα όνειρα σου , οι δρόμοι σου, οι στόχοι σου, υπάρχουν όσο υπάρχει η Ανάσα σου, και όσο αυτή είναι πιο ήρεμη, τόσο τα όνειρα εμφανίζονται ξανά. Είναι σαν το απαλό αεράκι που καθαρίζει σιγά, σιγά τα σύννεφα για να δεις ένα υπέροχο γαλάζιο ουρανό. Έναν ουρανό που και την νύχτα θα ανάβει πολλά αστέρια για εσένα.
 Και όταν όλα όσα είσαι φτιαγμένος να προσφέρεις και αν δημιουργήσεις, εμφανίζονται αναδύονται διακρίνονται καθαρά τότε έρχονται και οι τρόποι πραγματοποίησης τους.
Υπάρχουν λύσεις και αν έχεις βυθιστεί στην απόγνωση, ζήτησε βοήθεια από τον θεό και από ανθρώπους.Ζήτησε και θα σου δοθεί! Είναι δύσκολο όταν πέφτεις πονάει,μάλιστα όταν έχεις πέσει πολλές φορές και έχεις σηκωθεί χωρίς τις απαιτούμενες  αλλαγές ,γρήγορα βιαστικά για την λύτρωση χωρίς την κατανόηση των λόγων που σε έκαναν να πέσεις, κινδυνεύεις να κουραστείς από αυτή την διαδικασία και να αφήσεις την βαρύτητα να σε ξαναρίχνει πιο συχνά και με  περισσότερη ευκολία.


Ας αναζητάμε όλο και πιο συχνά τις δυο βασικές αιτίες για να είναι καλύτερη η ζωή μας.
1.Τι μου δίνει δύναμη?
2.τι μου παίρνει δύναμη?

Κατερίνα Κατσάτου Σεμινάρια - Διαλέξεις - Ομιλίες Ενεργειακή θεραπεύτρια, Ιπποκράτους 7 Αθήνα Κιν:6977269059

Δεν υπάρχουν σχόλια: