Εμπειρίες μελών ομάδας

Μερικά σχόλια απο άτομα που παρακολούθησαν ένα χρόνο την δραστηριότητα των ομιλιών μου, με θέματα αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης και αρκετή
διαδραστικότητα

Αναστασία

50 ετών παντρεμένη και μητέρα 26-03-15

Βρέθηκα πριν περίπου ένα χρόνο στην ομάδα αυτογνωσίας, σε κάποια ήρεμη περίοδο της ζωής μου και έχοντας τις επιφυλάξεις μου για το τι θα μπορούσε να μου προσφέρει, η ομάδα, παραπάνω απ ΄ότι ήδη γνώριζα από εμπειρίες της μέχρι τώρα ζωής μου. Έμεινα έκπληκτη όταν διαπίστωσα ότι κάτω από την ικανή καθοδήγηση της θεραπεύτριας μας, της υπέροχης Κατερίνας, η ομάδα είναι σε θέση να μου προσφέρει υποστήριξη και εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα και ανησυχίες που επηρεάζουν την ζωή. Μου έδωσε την ευκαιρία να παρατηρήσω τις διαπροσωπικές ικανότητες τόσο τις δικές μου όσο και των άλλων μελών. Με βοήθησε να εκφράσω τα συναισθήματα μου, να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, να πιστέψω σε αυτόν και να τον αποδεχτώ. Να μοιραστώ με άλλα άτομα τα προβλήματα, τις ανησυχίες, τους φόβους μας και τις σκέψεις μας γενικά και να βοηθηθούμε ώστε να αλλάξουμε την οπτική μας στα πράγματα και να υιοθετήσουμε μια πιο δημιουργική στάση απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.


Βιολέττα ηλικία 54
Παντρεμένη μητέρα 2 παιδιών
23 Μαρτίου 2015


Τα σχόλια της από την συμμετοχή της στις συναντήσεις του προγράμματος
<<Βήματα αυτογνωσίας>> Παρακολουθεί τις ομιλίες από τον Σεπτέμβριο 2014

Η ομάδα μας είναι ένα υπέροχο μοίρασμα εμπειριών, συναισθημάτων, συμπεριφορών που στόχο έχει την βοήθεια των μελών της ομάδας , την αυτοβελτίωση μας ξεχωριστά και όμορφες ζεστές στιγμές συντροφικότητας ανθρώπων που θέλουν να διαβούν τον δρόμο της αυτογνωσίας.

Οι σχέσεις που αναπτύσσονται στα μέλη της ομάδας είναι εκπληκτικές , τα συναισθήματα που αναδύονται είναι ξεχωριστά .

Τα θέματα που αναπτύσσονται από την δασκάλα μας την Κατερίνα Κατσάτου είναι πολύ ενδιαφέροντα και κάθε ομιλία, μας αγγίζει και σε διαφορετικό κομμάτι στη ψυχή μας.

Ιδιαίτερα κάθε φορά που κάνουμε κάποιο βιωματικό , ξαφνιάζομαι τόσο πολύ, με το πόσο μπαίνουμε στον ρόλο του κάθε ενός που πρέπει να βιώσουμε και πως με μαγικό τρόπο αναδύονται οι πραγματικές σχέσεις. Υπέροχες βιωματικές στιγμές !!!

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορώ να μοιράζομαι και να βιώνω τέτοιες στιγμές ξεχωριστές που μου φωτίζουν κάθε φορά όλο και περισσότερο το δρόμο προς την αυτογνωσία μου και την αυτοβελτίωσή μου.

Η ομάδα μας είναι ένας υπέροχος βοηθός σε αυτό το ιδιαίτερα προσωπικό δρόμο της αυτοπαρατήρησης και της εξέλιξης μου.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων !!!

Καλό μας ταξίδι !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ήταν μια υπέροχη συνάντηση, τα μαθήματα που πήραμε εξαιρετικά. Το βασικότερο για μένα ήταν να μεταμορφώνω τα προβλήματά μου σε μαθήματα ζωής και να διδάσκομαι από αυτά, να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και να μένω στη θετική πλευρά της ζωής μου . Εκπληκτικό δε ήταν και το φινάλε της βραδιάς !!! ένα υπέροχο μοίρασμα από λόγια αγάπης και ζεστές αγκαλιές !!!

Βιολέτα
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Γιώτα
έχει δυο γιούς


Τι είναι η ομάδα για εμένα ?
Αυτή η ομάδα για εμένα είναι κάτι που προέκυψε από έναν απογευματινό καφέ .
Πήγα από περιέργεια .Εντυπωσιάστηκα!
Βρήκα ένα ήρεμο, όμορφο και αξιοπρεπές περιβάλλον.
Έχουμε γίνει από άγνωστες μεταξύ μας μια γερή αλυσίδα, που οι κρίκοι δύσκολα σπάζουν νομίζω. Με την καθοδήγηση και την βοήθεια της Κατερίνας είμαστε μια γροθιά . Εγώ προσωπικά έπαψα να νοιώθω μοναξιά .Έχω τις φίλες μου με σέβονται και τις σέβομαι. Ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω στα ωραία και τα άσχημα της ζωής.
Η Κατερίνα με βοήθησε απόλυτα, και με επιτυχία ,σε σοβαρό μου πρόβλημα.
Δείχνοντας μου με αγάπη και σοβαρότητα να λύνω διάφορα προβλήματα.
Μου έδειξε δρόμους σωστούς να πορεύομαι .Έπαψα να είμαι εριστική.
Η γενική αλλαγή ορατή στο περιβάλλον μου, βάζω όρια τιθασεύω τον θυμό μου και μου βγήκε σε καλό. Και συνεχίζουμε γιατί τα προβλήματα της ζωής δεν τελειώνουν.
Θέλω αυτήν την ομάδα και την Κατερίνα πλέον στην ζωή μου .
Μου είναι πλέον απαραίτητοι όλοι.

Γιώτα
--------------
-Ελένη , ηλικία 49 παντρεμένη μητέρα

Ερχομαι ένας άνθρωπος με αρνητικές σκέψεις γεμίζω ενέργεια φεύγω μεταλλαγμένη, μεταμορφωμένη πάντως σίγουρα πολύ καλύτερα.

Ελένη
------------------------------------------------------------------------------


Ιωάννα

Την Τεταρτη στην πολυ ομορφη συναντηση που ειχαμε μου εμειναν εντονα τα εξης.
Προβλημα πολλες φορες το δημιουργουμε μονοι μας.Μεσα απο το προβλημα δινουμε ευκαιρια στον εαυτον μας να εξελιχθει να μαθει να διδαχθει. Στεκομαστε με θαρρος και το αντιμετωπιζουμε. Ενα κερι αναμμενο δινει φωςσε χιλιαδες κερια.Αυτο σε μενα εγινε μια εικονα. Το ενα κερι ειναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑπου με τις γνωσεις της βοηθαει ολες μας.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια: