Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ - Καραγεώργος Άγγελος

https://www.youtube.com/watch?v=UQrrDOaFNZ4&t=10s



https://angelokarageorgos.gr/exoun_patentarei_tin_ipodoulosi_mas/ 


Ο Άγγελος Καραγεώργος πιστεύω ότι είναι ένας από αυτούς που τολμούν και  κάνει πολλή και εξαιρετική δουλειά την οποία οφείλουμε να υποστηρίξουμε. Εχω ασχοληθεί να φτιάξω βίντεο και να τα ανεβάζω στο διαδίκτυο και γνωρίζω πόσο κουραστικό και χρονοβόρο είναι,έτσι εκτιμώ ανθρώπους που κάνουν κάθε  δυνατή προσπάθεια για στο συλλογικό καλό,και το συλλογικό καλό το καλό όλων μας είναι αυτό που λέει η καρδιά μας να κάνουμε ,αλλά και να αναγνωρίσουμε στους άλλους,και εκείνη δεν μας εξαπατά ποτέ πάρα μόνο ο νους μας ,αυτός ο νους μας  που όμως είναι τόσο φορτισμένος με τόση πληροφορία, αλήθειες και ψέμματα μαγειρεμένα στην και μια ισχυρή δόση φόβου στην καλοπροετοιμασμένη συνταγή  και ο  πραγματικός μας εαυτός και η Α-λήθεια μας βρίσκονται θαμμένα ανάμεσα σε αυτού τους είδους τις επιχωματώσεις!

Ανάχωμα λοιπόν οι άνθρωποι που έχουν το θάρρος να προσπαθούν  να αφυπνίσουν τον συνάνθρωπο τους πάρα τον πόλεμο που δέχονται από δύο μάλιστα πλευρές.Τους φοβισμένους και εκείνους που τους δημιουργούν τον φόβο!!!Είναι  γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν παραλύσει από τον φόβο , και οι άλλοι τον δημιουργούν. Αυτές είναι οι δυο κατηγορίες που υπερισχύουν.Επομένως πρέπει να ενδυναμώσουμε τις φωνές που γίνονται βορρά ανάμεσα τους επειδή προωθούν την αλήθεια την ενημέρωση και κυρίως την αφύπνιση.

Γενικά στα  όσα αναφέρει, θεωρώ ότι είναι σωστά,ωστόσο ο καθένας έχει την δική του γνώμη

και δεν θα ήθελα να πιέσω κανένα να την αλλάξει.Το θέμα είναι ο καθένας να μπορέσει ό ίδιος να έχει την κρίση και την ικανότητα της διάκρισης.

Κατερίνα Κατσάτου

Ενεργειακή θεραπεύτρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: